Молода художниця з Ужгорода впевнено підкорює мистецькі "Олімпи"

Молода художниця з Ужгорода впевнено підкорює мистецькі "Олімпи"
Один за одним і зупинятися на досягнутому не збираєтьсяя.

 

Студентка Закарпатської академії мистецтв (м. Ужгород) Ангеліна Гафинець стала лауреатом спеціальної премії від Української транспортної страхової компанії UTICO. Дівчина вразила нестандартним підходом до виконання поставлених завдань, яскравими барвами й оригінальним стилем. Молода художниця радо поділилася із нами, що почерпнула для себе та чим займається після участі в конкурсі «Срібний мольберт».

Через кілька місяців після участі у «Срібному мольберті» Ангеліна Гафинець успішно захистила дипломну роботу й завершила своє навчання у стінах Закарпатської академії мистецтв. Однак дівчина зауважує: на цьому вчитися не припиняє, адже кожна людина і митець зокрема постійно має вдосконалюватися, прагнути дізнатися щось нове та корисне. 

«Головне, що я почала робити після конкурсу – це поглиблено вивчати історію мистецтва, зокрема українського. І випуск із академії не означає, що я припиню розширювати свій кругозір», – ділиться випускниця.

На конкурс, зізнається Ангеліна, йшла не за перемогою, бо він дав їй набагато більше: «Я йшла, щоб оцінити свій рівень майстерності відносно інших молодих людей, художників. Звичайно, мені є куди рости! Конкурс і надалі спонукає працювати активніше та наполегливіше! Особливо надихнула зустріч та знайомство із відомими талановитими художниками, кураторами і галеристами! Щиро зізнаюся: це найбільший виграш конкурсу – знайомство зі справжніми творцями сучасного українського мистецтва! Ось на них і треба рівнятися!»

Молода художниця вже давно працює над виробленням власного стилю, як сама розповідає, «…почала експериментувати ще до конкурсу, а після нього тільки розширила горизонти!»

Зараз Ангеліна Гафинець шукає і пробує, будує плани на майбутнє і мріє вчитися новому та цікавому. А ми, своєю чергою, слідкуватимемо за її успіхами й ділитимемося ними із вами, любі читачі.

Ксенія Шокіна, Культурно-мистецька фундація Brovdi Art

Фото Олега Опаранюка

 

26 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів