Крадії позбавили мешканців Мукачівщини засобів пересування

Крадії позбавили мешканців Мукачівщини засобів пересування
Працівники Мукачівського відділення поліції встановили і затримали підозрюваних у вчиненні крадіжки з проникненням. Крадений мопед і велосипед поліцейські вилучили. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження.

 

На лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Великі Лучки Мукачівського  району про те, що невідомі проникли до його дворогосподарства і викрали велосипед та мопед.

На місце події прибули правоохоронці слідчо-оперативної групи Мукачівського  відділення, поліцейські карного розшуку. Як з`ясували співробітники кримінальної поліції, двоє мешканців с.Великі Лучки, віком 27 та 53 роки, вночі проникли на територію дворогосподарства, зірвали навісний замок на підсобному приміщенні і викрали двоколісний транспорт: мопед та велосипед. Загальна сума збитку склала близько 7 тисяч гривень.

Поліцейські швидко знайшли підозрюваних у вчиненні крадіжки. Один  з них  вже має  судимості за майнові злочини, інший – вперше потрапив у поле зору поліції.

За фактом крадіжки слідчий Мукачівського відділення розпочав розслідування за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Речові докази – крадений транспорт, поліція вилучила. У справі триває розслідування.

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

26 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів