Мукачівець побив чоловіка викрав, гаманець з грошима, особистими картками та мобільний телефон

Мукачівець побив чоловіка викрав, гаманець з грошима, особистими картками та мобільний телефон
Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили особу та затримали вже судимого чоловіка, який неподалік залізничного вокзалу напав та пограбував мешканця села Куштановиця Мукачівського району. За фактом розбійного нападу триває слідство.

 

Нещодавно на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що неподалік залізничного вокзалу у Мукачеві на чоловіка напав невідомий, побив його і викрав гаманець з грошима, особистими картками та мобільний телефон. Загальна вартість викраденого склала близько 4 тисяч гривень.

Після проведення розшукових заходів працівники кримінальної поліції Мукачева встановили особу нападника. Ним виявився 42-річний місцевий мешканець, який вже мав судимості. На час вчинення злочину чоловік перебував під слідством за розбійний напад. Зараз підозрюваний у вчиненні ряду злочинів проти власності знаходиться під вартою.

Після проведення низки експертиз у рамках кримінального провадження, слідчий Мукачівського  відділу проводить слідство за ч.2  ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений особою, яка вже раніше скоювала розбійний напад). У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів