Ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча: «Насамперед не справилася морально»

Ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча: «Насамперед не справилася морально»
Ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча, яка виступала на 23-х Зимових Олімпійських Іграх в південнокорейському Пхьончхані у кваліфікаційних змаганнях з гігантського паралельного слалому, не змогла пробитися до фіналу. Аннамарі на своїй сторінці в Фейсбуці поділилася причинами своєї невдачі:

 

– Результатом похвалитися не можу, сьогодні я остання через помилку в першій спробі ціною в  15 секунд. Як фізично так ітехнічно була готова як ніколи, на жаль, морально не справилася. Проте доброю вийшла друга спроба, і це мене трошки заспокоює. Тепер . для початку треба виграти кілька етапів кубка світу, набратися досвіду перемагати. Я молодець, хто б там що не сказав. 

Хотіла присвятити цей день батькам: мамі, яку нахабно не включили в склад команди, і татові, який помер в цей день 4 роки тому. 

Вдячна всій родині за підтримку та любов, друзям та знайомим, які вірили та вболівали, а також тренеру Валерію Белінському, який зі мною працює останні 2 роки. Тепер тренуюсь далі, потрібно другу дошку «прикатати».

 

27 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів