Визначилися володарі волейбольного кубка Закарпаття

Визначилися володарі волейбольного кубка Закарпаття
У суботу, 24 лютого, в ужгородському спорткомплексі «Юність» провели фінальний етап Кубка Закарпатської області з волейболу серед чоловічих команд.

 

У першому етапі змагань узяли участь 16 команд, а до фінального етапу вдалося пройти тільки шістьом із них: «Освіті» (Ужгородський р-н), Іршаві, ЗОДЮСШ-1 м. Ужгород, «Спартаку» (Свалява), Мукачеву та «Севлюшу» (Виноградів).

Путівку у півфінал не змогли вибороти мукачівські та іршавські волейболісти, котрі поступилися ЗОДЮСШ-1 (2:1) та «Освіті» (2:0) відповідно.

В 1/2 фіналу «Севлюш» зустрівся із ЗОДЮСШ-1, а свалявський «Спартак» протистояв «Освіті».

Як виноградівці, так і свалявці за багатьма показниками переважали своїх суперників, тож цілком закономірно здобули переконливі перемоги у двох партіях.

Невдахи півфінальних поєдинків (ЗОДЮСШ-1 та «Освіта) зустрілися в грі за третє місце. Команди підходили до звітного матчу сконцентрованими й налаштованими на бій. «Бронзовий» фінал вийшов видовищним і тримав у напрузі до заключного свистка. У двох стартових партіях команди обмінялися перемогами, тому все вирішувалося в останній третині гри. Нерви міцнішими виявилися у волейболістів ЗОДЮСШ-1, які в підсумку святкували вікторію із загальним рахунком 2:1.

Головний поєдинок турніру між свалявським «Спартаком» та виноградівським «Севлюшем» вийшов не меншвидовищним, аніж зустріч за третє місце. На майданчику зійшлися дві приблизно рівні команди, тож спрогнозувати переможця цієї дуелі було складно. Обидва колективи були реальними претендентами на трофей і протягом усіх попередніх матчів виявляли бійцівський характер.

Непоступливістю суперники відзначилися й цього разу, та все ж більше сил на фінальний штурм залишилося в «Спартака». Свалявці наприкінці зустрічі продемонстрували конструктивність побудови атак та надійну гру на прийомі м’яча, що дозволило їм довести справу до бажаної перемоги (2:1).

Таким чином, володарем Кубка Закарпаття став свалявський «Спартак». Срібними призерами виявилися представники виноградівського «Севлюша», а бронзові медалі приміряли представники ЗОДЮСШ-1 м. Ужгород.

 

27 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів