«Ужгородський лісгосп» запевняє, що повністю припинено заготівлю деревини біля мікрорайону «Шахта»

«Ужгородський лісгосп» запевняє, що повністю припинено заготівлю деревини біля мікрорайону «Шахта»
Адміністрація ДП «Ужгородський лісгосп» інформує, що починаючи з 26 січня 2018 року, на підставі домовленості з жителями міста Ужгород та громадськими організаціями, підприємством повністю припинено проведення заготівлі деревини у кварталах 10 та 11 Ужгородського лісництва (біля мікрорайону «Шахта»). Крім того, лісгоспом взято на себе зобов’язання (за сприятливих погодних умов) очистити ділянку від вже заготовленої продукції та провести рекультивацію трелювальних волоків і доріг, по яких вивозилась деревина.

 

Повідомляємо, що станом на 27 лютого 2018 року вивезення заготовленої продукції завершено. Транспортування деревини затягнулося в часі, оскільки проводилось у сприятливі для цього дні з метою мінімізувати пошкодження доріг. Тобто при відсутності атмосферних опадів та мінімальній вологості грунту. По причині перенасичення грунту вологою (навіть і при сьогоднішніх морозах) підприємство не має змоги ефективно провести рекультивацію трелювальних волоків і доріг.

ДП «Ужгородський лісгосп» запевняє, що підприємство виконає взяті на себе зобов’язання. Про хід робіт та їх закінчення буде повідомлено додатково.

У випадку виникнення додаткових питань та пропозицій у зацікавлених сторін, прохання звертатися за телефонами: приймальня лісгоспу – (0312) 731737, 731571; відповідальний за роботи на ділянці Ковальчук В.С. – 0673128402.

 

28 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів