Свої нано-акваріуми представили в Ужгороді акваріумісти з різних куточків України

Свої нано-акваріуми представили в Ужгороді акваріумісти з різних куточків України
Виставка-конкурс мініатюрних акваріумів в обласному центрі Закарпаття триватиме протягом 2-х тижнів, вхід — безкоштовний.

 

Дев’ять учасників, одинадцять робіт – уже вчетверте акваріумісти збираються, щоб визначити кращий нано-акваріум. Шляхом голосування професійного журі та глядачів.

Цього року серед учасників як обласні знавці, так і з інших регіонів України. Уже досвідчені майстри кажуть:щоб змайструвати самостійно такий нано-акваріумпотрібно трохи фантазії, трохи натхнення, і обов’язково природні матеріали. В тематиці та засобах – учасники не обмежені. Для облаштування використовували буквально все – водорості, різні камені, черепи та мінііграшки.

Подивитися роботи та оцінити старання акваріумістів на виставку зібралося чимало глядачів. Дехто спеціально на конкурс їхав з-за кордону. І звісно, не бракує тутешніх любителів «підводного світу», які обрали собі фаворитів, чиїми роботами вже надихнулися і вдома практикуватимуть свої вміння.

Виставка триватиме протягом 2-х тижнів, вхід безкоштовний. І упродовж цього часу кожен відвідувач може обрати своїх трьох фаворитів. А наприкінці конкурсу є можливість придбати роботу.

Джерело: М-студіо

 

01 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів