Москаль про Супрун: Розумні люди з розумною психікою дурниць ніколи не говорять!

Москаль про Супрун: Розумні люди з розумною психікою дурниць ніколи не говорять!
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль зазначив, що в ситуації з вакцинами на Закарпатті винна в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун і її медична реформа.

 

Москаль також повторно відмовився вибачатися за свої різкі слова на адресу Супрун: на його думку, Уляна Супрун повинна вибачитися за те, що заявила, ніби він займається контрабандою вакцин. Москаль також процитував гуцульське висловлювання про медреформу Супрун.

Про це він заявив в середу, 28 лютого, в ефірі 112 Україна

і додав, що в цій ситуації просити вибачення повинен не він. 

"Я не вибачусь. Першою повинна вона вибачитися. Вона сказала, що ми контрабандисти, що ми незаконно завезли (вакцину від кору з Угорщини, - ред.), що лікарі відмовляються використовувати. Щотижня дається в МОЗ "листочок" - наявність вакцин та скільки в залишку. Якщо МОЗ нам нічого не давав, це було видно, що на момент її заяви з 8 тис. доз у залишку залишалося лише 300 доз. Ну так вибачте, куди поділися інші? Ця медична реформа, як у нас в горах кажуть гуцули, губна помада для губ, а медична реформа від Супрун до с ... ки. Так народ говорить. Де вона була? Покажіть, в якому селі? Чому я повинен перед нею вибачатися? Розумні люди з розумною психікою дурниць ніколи не говорять", - заявив Москаль.

Раніше на сесії облради глава Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль різко висловився, коментуючи заяву Супрун

 

01 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів