Поліція Іршавщини експериментує зі способами навчання дітей

Поліція Іршавщини експериментує зі способами навчання дітей
До учнів молодшої школи села Білки завітали старший дільничний офіцер поліції майор Віта Горзов та поліцейські групи швидкого реагування Іршавського відділення поліції. Діти разом із поліцейськими та казковими героями – Даринкою та Зоряном вчилися, як завжди бути в безпеці.

 

Поліція впроваджує інтерактивне навчання для дітей Білківської ЗОШ 1-3 ступенів №2. Під час останньої зустрічі дільничні та працівники групи реагування патрульної поліції використали казкових героїв для кращого засвоєння матеріалу. Віта Горзов розповіла, що лялька на ім’я Даринка та її друг – маленький хлопчик-розбишака на ім’я Зорян будуть разом з дітьми мандрувати вигаданими світами та розповідати їм, як вберегтись від біди.

Поліцейськими була змодельована ситуація на дорозі, де діти разом із Даринкою та Зоряном вивчали правила дорожнього руху. Далі розповіли, як потрібно поводити себе із незнайомцями. Діти всіма силами намагалися допомогти хлопчику-розбишаці та використовували для цього знання, які отримали від іграшкового поліцейського.

Мандруючи з казковими героями, маленькі школярі почули, що чужі речі без дозволу брати не можна, що їх може очікувати небезпека під час гри в Інтернеті, а також дізналися, чому не варто торкатись підозрілих предметів.

Казкові герої Даринка та Зорян пообіцяли маленьким школярам постійно надавати їм допомогу чи пораду, а в разі необхідності приїхати до них ще. Щоб діти запам’ятали правила безпечної поведінки, поліцейські подарували маленьким школярам спеціально розроблені для них книжкові закладки «Якщо ти у біді – телефонуй на 102» та наліпки у якості призів.

На завершення зустрічі діти та казкові герої на шкільному подвір’ї мали можливість оглянути сучасний поліцейський автомобіль та зробити фото на згадку.

В.о.начальника Іршавського відділення поліції майор Василь Негря розповів, що для сучасних дітей потрібно шукати нові підходи і використовувати фаназію, щоб вони краще засвоювали матеріал. Правоохоронець запевнив, що такі зустрічі з дільничними будуть проводитись і в інших навчальних закладах району.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів