Ужгородські студенти попрактикувалися у першому закарпатському банку

Ужгородські студенти попрактикувалися у першому закарпатському банку
Плідне партнерство між Ужгородським національним університетом та ПАТ "КОМІНВЕСТБАНК" націлене на професійну підготовку молоді.

 

Студенти-четвертокурсники факультету міжнародних економічних відносин УжНУ 27 лютого відвідали закарпатський КОМІНВЕСТБАНК.

Марина Король

Як розповідає доцент кафедри міжнародних економічних відносин Марина Король, прослухавши теоретичну частину дисципліни «Кредит і банківська справа», студенти виявили бажання й ініціативу щодо відвідання одного з комерційних банків Ужгорода: «Оскільки КОМІНВЕСТБАНК – це єдина банківська юридична особа власне Закарпаття, ми вирішили відвідати саме її. І не пошкодували! Для нас провели цікаве практичне заняття та екскурсію.

Маю надію, що така співпраця саме з факультетом міжнародних економічних відносин матиме системний характер, а цікава й корисна інформація знадобиться нашим студентам у професійній діяльності. Безпосереднє спілкування з банкіром-практиком є надзвичайно актуальним, адже в часи докорінних змін потрібно постійно тримати «руку на пульсі», і цей захід був чудовою нагодою дізнатися про інноваційні банківські продукти та нововведення у банківській сфері».

Практичне заняття для гостей провела начальник відділу менеджменту та маркетингу Інна Воронич. Вона розповіла про послуги й структуру банку, його особливості та політику ведення справ у сучасних умовах. Окрім того, спеціаліст презентувала присутнім тематичний журнал, що побачив світ наприкінці минулого року до 25-річчя закарпатського КОМІНВЕСТБАНКУ.

«Співпраця між УжНУ та КОМІНВЕСТБАНКОМ триває багато років. Це плідне партнерство, яке націлене й на професійну підготовку молоді. Банк постійно долучається до наукового життя вишу, приймає студентів на практику й стажування. І, до речі, чимало випускників факультету міжнародних економічних відносин – працівники нашої установи», – коментує зустріч Інна Воронич.

За інформацією кафедри міжнародних відносин УжНУ

 

02 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів