В Ужгороді обговорять інвестиційну програму для водопровідно-каналізаційного господарства міста

В Ужгороді обговорять інвестиційну програму для водопровідно-каналізаційного господарства міста
22 березня о 13.30 у приймальні на 2 поверсі адміністративної будівлі КП «Водоканал м. Ужгорода» за адресою: вул. Митна, 1 відбудеться відкрите обговорення про схвалення Інвестиційної програми комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода» на 2018 рік.

 

Обговорення проводиться згідно Постанови НКРЕКП №866 від 30.06.2017 р. «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» з метою досягнення балансу інтересів споживачів, ліцензіатів і держави, забезпечення безперешкодного доступу споживачів, замовників, ліцензіатів, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, організацій, що представляють інтереси споживачів, громадських організацій, засобів масової інформації та інших зацікавлених осіб до інформації та їх обізнаності на засадах гласності, відкритості, добровільності та свободи висловлювань.

Заявки для участі у відкритому обговоренні питання щодо проекту тарифів на встановлення цін (тарифів) та змін до них приймаються до 21 березня 2018 року.

Зауваження і пропозиції прохання подавати за адресою: вул. Митна, 1 м. Ужгород, 88000, або на електрону пошту [email protected], або на сайт підприємства – voda.uz.ua.

Усі зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 21 березня 2018 року.

Плани заходів розміщені на офіційному веб-сайті НКРЕКП.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

02 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів