Як майбутні туризмознавці УжНУ "туристично-екскурсійну" практику проходили...

Як майбутні туризмознавці УжНУ "туристично-екскурсійну" практику проходили...
Практикуючись у реальних умовах за межами навчальних аудиторій рідного факультету, студенти ще й змістовно, цікаво й пізнавально провели свій час

 

Відповідно до програми підготовки бакалаврів, протягом двох тижнів студенти заочної форми навчання факультету туризму та МК проходили виробничу «Туристично-екскурсійну» практику.

Під керівництвом старшого викладача Богдани Носи практиканти не тільки відвідали відомі історико-культурні й природні пам`ятки Закарпаття, а й здобували досвід з організації та проведення екскурсій.

Основними базами практики стали Закарпатський краєзнавчий музей ім. Т. Легоцького і Закарпатський музей народної архітектури та побуту. Саме в цих закладах молодь оволодівала практичними навичками екскурсійної справи, продемонструвавши результати підготовки на відкритій екскурсії. Тож принагідно факультет туризму та МК висловлює щиру вдячність дирекції та працівникам установ за створення сприятливих умов для практичної підготовки студентів.

Богдана Носа зі студентами-практикантами

Ще однією складовою програми став цікавий екскурсійний виїзд, що передбачав відвідання Чинадіївського замку Сент-Міклош, спуск у підземелля військовим бункером Лінії Арпада (с. Верхня Грабівниця), підйом крісельним витягом на гору Гемба (гірськолижний курорт Пилипець), ознайомлення на місці з романтичними легендами водоспаду Шипіт. На всіх цих об’єктах практиканти забезпечили якісний екскурсійний супровід.

Тож, практикуючи екскурсійну діяльність в реальних умовах за межами навчальних аудиторій рідного вишу, студенти факультету провели час змістовно, цікаво й пізнавально.

За інформацією кафедри туристичної інфраструктури та сервісу УжНУ

 

02 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів