Ромська молодь із Закарпаття їде до Львова на зустріч з соплемінниками

Ромська молодь із Закарпаття їде до Львова на зустріч з соплемінниками
Зустріч і відкрите обговорення допоможе почути та краще зрозуміти один одного, зробити свою громаду більш толерантною й згуртованішою.

 

У вівторок, 6 березня, у Львові пройде відкрите обговорення з ромськими активістами «Світ «не моїми» очима». Про це повідомляють організатори.

Ромська молодь з різних куточків України розкаже про себе, проте, як це – бути ромом (жін. – ромні) в Україні; яка історія ромів і устрій життя в різних, негомогенних за своєю структурою громадах; чи доводилося їм зазнавати утисків через їхню етнічну приналежність; чи впливають на них, особисто, антиромські настрої, що продовжують бути в Україні; і які шляхи пошуку толерантності у суспільстві вони бачать.

Таке відкрите обговорення допоможе львів’янам почути та краще зрозуміти один одного, зробити свою громаду більш толерантною й згуртованою.

6 березня організатори запрошують усіх до відкритого обговорення:

Коли? 15:00-17:00

Що? OPEN SOCIETY TALKs «гРОМадяни України». Учасники і учасниці дискусії – ромська молодь зі Львова, Харкова, Закарпаття, Запоріжжя і Херсону.

Де? Центр Шептицького Українського католицького університету, вул. Козельницька, 2а, 1-ий поверх Паркова аудиторія

6 виступів по 7 хвилин

Відкрита дискусія з молодими ромськими активістами «Світ “не моїми” очима»

Коли? 18:30 – 20:00

Де? Мистецьке Об’єднання «Дзига», вул. Вірменська, 35

Контактна особа: Оксана Дащаківська, керівниця Західноукраїнського представництва Міжнародного фонду «Відродження», +38 067 663 86 91.

Джерело: Leopolis.news

 

02 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. гуцул 2018-03-02 / 21:45:23

    бомбити львів'ян і туристів в центрі міста....)))