Нагороди "Карпатського погару - 2018" привезли додому закарпатські гравці в карти

Нагороди "Карпатського погару - 2018" привезли додому закарпатські гравці в карти
У командному змаганні команда закарпатців "Моріарті" (А.Химинець, М.Яночко, С.Іванісов, О.Федів) в важкій та запеклій боротьбі посіла друге місце.

 

У суботу і в неділю, 24-25 лютого 2018 року, в Словаччині, на Земплинській Шираві, відбувся міжнародний турнір зі спортивного бриджу "Карпатський погар - 2018". У турнірі взяли участь спортсмени з Словаччини, України та Польщі.

Честь України на змаганнях світового рівня захищали ужгородці Олександр Волосянський, Владислав Вовк, Демчик Михайло, Михайло Яночко, Сергій Ткаченко, Людмила Ткаченко, мукачівці Андрій Химинець, Юрій Химинець, Сергій Іванісов, Олександр Федів, В’ячеслав Діулін та берегівець Василь Мушка.

У командному змаганні команда закарпатців "Моріарті" (А.Химинець, М.Яночко, С.Іванісов, О.Федів) в важкій та запеклій боротьбі посіла друге місце. В парному змаганні найкращі показники продемонструвала пара українців А.Химинець та М.Яночко, яка здобула перше місце, та пара українців С.Іванісов та О.Федів, яка здобула третє місце, інформує президент Закарпатської обласної федерації спортивного бриджу Олександр Волосянський, повідомляє "Закарпаття онлайн".

 

03 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів