"Дует" закарпатських керманичів "під шафе" патрульна поліція зупинила цьогоріч вже вдруге

"Дует" закарпатських керманичів "під шафе" патрульна поліція зупинила цьогоріч вже вдруге
Любителів "зеленого змія" в обох випадках відсторонили від керування траснпортними засобами.

 

Закарпатські правоохоронці під час патрулювання зупинили двох водіїв, які вже вдруге за рік у стані алкогольного сп’яніння керували транспортними засобами. На обох правопорушників складені адміністративні протоколи.

Сьогодні вночі, близько 04.00 год, правоохоронці сектору реагування патрульної  поліції в Мукачівському районі, неподалік села Ключарки, зупини автомобіль  «Skoda Felicia». На машині не висвічувався номерний знак, що  і привернуло увагу поліцейських. За кермом іномарки перебував 23-річний мешканець Мукачева. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в лікарні у нього виявили 1,09 проміле алкоголю. Уже вдруге за рік поліцейські виявляють чоловіка нетверезим за кермом. Окрім того, у мукачівця не було водійського посвідчення. Тож  працівникам відділення поліції довелось скласти на порушника три адміністративні протоколи, які будуть  скеровані до суду для прийняття рішення та обрання міри покарання.

Близько опівночі поліцейські Іршавщини у селі Великий Раковець виявили нетверезого чоловіка за кермом «Skoda Fabia». Чоловік  порушував правила дорожнього руху під час паркування автівки. Після проведення медосвідчення у районній лікарні Іршави драгер показав 1,15 проміле  алкоголю. Поліція зафіксувала іршавчанина п’яним за кермом вже вдруге.

Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за ч.2 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння). У обох випадках порушників відсторонили від керування автомобілем.

Джерело: Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

03 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів