Міжнародне Жіноче свято. Як працюватимуть ЦОП та митні пости на Закарпатті?

Міжнародне Жіноче свято. Як працюватимуть ЦОП та митні пости на Закарпатті?
Для зручності платників та створення комфортних умов при поданні податкової звітності 3, 7 та 10 березня 2018 року Центри обслуговування платників працюватимуть за таким графіком:

 

- 3 березня – робочий день до 16:45;

- 7 березня – робочий день до 17:00;

- 10 березня – у режимі чергування (за необхідності із залученням спеціалістів відповідних структурних підрозділів) до 13:00.

- 8 та 9 березня 2018 року будуть вихідними днями.

Підрозділи митного оформлення, для яких встановлено цілодобовий режим роботи, у святкові дні працюватимуть у звичайному режимі.

Митні пости митниць Державної фіскальної служби працюватимуть за окремим графіком. Детальну інформацію про роботу постів можна дізнатися в оперативних чергових.

Сервіси ДФС працюватимуть цілодобово в режимі інтерактивного автовідповідача.

Для отримання консультацій з питань застосування норм податкового та митного законодавства телефонувати до Кол-центру за номером 0-800-501-007.

Для скарг на неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб  структурних підрозділів ДФС та її територіальних органів необхідно звертатися на сервіс «Пульс» за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», та на електронну адресу: [email protected].

Прес-служба Державної фіскальної служби України

 

03 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів