Закарпатська поліція спіймала викрадачів кабелю та металобрухту

Закарпатська поліція спіймала викрадачів кабелю та металобрухту
За минулу добу працівники поліції Берегівського та Міжгірського районів затримали чотирьох викрадачів металобрухту.

 

У селі Квасово на Берегівщині невідомі особи викрали близько 300 метрів електричного кабелю, заподіявши збитків на суму близько 2000 гривень. В результаті вжитих оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Берегівського відділу встановили особи крадіїв.

Встановлено, що кабель у селі Квасово викрали троє жителів села Фанчиково сусіднього Виноградівського району віком 18-38 років. Речовий доказ – крадений кабель поліція вилучила. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Вирішується питання про обрання фігурантам справи міри запобіжного заходу.

Поліція Міжгірського району встановила особу крадія, який викрав уночі з дворогосподарства жителя Міжгір’я два металеві листи вартістю близько 500 гривень. Крадіжку металобрухту скоїв 34-річний міжгірець. Речовий доказ вилучено, розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.  Слідчі також перевірятимуть його можливу причетність до скоєння інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

04 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів