Головні полісмен та прокурор Закарпаття зустрілися з представниками місії ОБСЄ

Головні полісмен та прокурор Закарпаття зустрілися з представниками місії ОБСЄ
У Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася зустріч його очільника Романа Стефанишина та прокурора Закарпаття Володимира Гаврилюка з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

 

Сьогодні, 5 березня, у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області побували представники ОБСЄ. Начальник ГУНП області Роман Стефанишин та прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк зустрілися зі спостерігачами спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Денешем Декані та Джейкобом Діненом.

Європейських гостей, перш за все, цікавив хід розслідування резонансного злочину, скоєного в Ужгороді – навмисного пошкодження офісу Товариства угорської культури Закарпаття. 

Як наголосив прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк, працівники Закарпатської поліції та обласного управління Служби безпеки України оперативно та професійно розкрили цей резонансний злочин, затримавши його виконавців. Очільник прокуратури відзначив хорошу співпрацю правоохоронних структур області під час розкриття даного злочину.

Спостерігачі місії ОБСЄ також цікавилися криміногенною ситуацією на Закарпатті в плані взаємовідносин між представниками різних національностей. Як запевнили очільник поліції та прокурор області, жодних суперечок на міжнаціональному підґрунті в краї немає. 

Денеш Декані та Джейкоб Дінен подякували керівникам прокуратури та поліції за зустріч й надану вичерпну інформацію.   

   

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів