Нові деталі про пограбування банку в Мукачеві – постраждало 22 осіб

Нові деталі про пограбування банку в Мукачеві – постраждало 22 осіб
3 березня в центрі Мукачева під стінами одного з банків збираються вкладники, вони отримали повідомлення, що сталося пограбування. Гроші, цінні папери та інші коштовні речі зловмисники поцупили з деяких комірок, які люди орендували в установі.

 

Правоохоронці виклик отримали, у суботу 3 березня, про злочин повідомили самі працівники банку. Про загальну суму збитків від крадіжки наразі не відомо. Пан Віктор демонструє, те що крадії залишили у сейфі його сестри. За інформацію, яка допоможе знайти грабіжників, чоловік обіцяє чималу грошову винагороду.Чи будуть клієнтам, у яких викрали майно виплачувати компенсацію –дізнатися нам не вдалося.

Варто додати, що в деяких банках, клієнт на свій страх та ризик залишає там коштовності, адже певні установи жодної відповідальності на себе не беруть. Наразі поліція вживає ряд оперативно- розшукових та слідчих заходів, щодо встановлення кола осіб причетних до цього злочину. Якщо ж зловмисників знайдуть, їм загрожує від 7 до 12 років за гратами з конфіскацією майна.

М-студіо

 

06 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів