Ужгородців запрошують пограти у фінансову гру «Життєвий капітал»

Ужгородців запрошують пограти у фінансову гру «Життєвий капітал»
У середу, 14 березня, о 16:00, у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка відбудеться фінансова, масова , ділова гра «Життєвий капітал» в рамках проекту «Клуб фінансової грамотності».

 

Що це таке? Суть гри полягає в тому, щоб показати, як можна раціонально й навпаки – нерозумно розпоряджатися власними коштами. Максимально наближено до реального життя учасники зможуть отримати можливість подивитися, наскільки кожна нераціонально використана «копійка» формує, чи навпаки, псує успіх їхнього майбутнього. Цей фінансовий тренажер розроблений з урахуванням нашої життєвої дійсності, де враховуються реальні фінансові механізми й інструменти. У результаті змодельованих життєвих ситуацій здобувається безцінний досвід на власних помилках, який потім, у справжньому житті, допомагає робити вірні рішення.

Чому потрібно зіграти в ділову гру? Гра розвиває фінансову грамотність. Середньостатистична людина веде з фінансової точки зору “божевільний” спосіб життя: живе від зарплати до зарплати, або ще гірше — в кредит!

І залежить такий спосіб життя не від суми доходів, а від способу мислення. Стати фінансово незалежною може кожна людина, чим би вона не займалася.

Насправді це не розважальна гра, хоча веселощів вистачатиме. Гра, як одна з форм навчання як для дітей та дорослих, виникла така форма навчання як альтернатива класичному навчанні – лекція. Тут кожен буде задіяний та матиме можливість продемонструвати свої здібності. За 4 години гри гравець проживає 40 років власного фінансового життя.

Коли? 14 березня, 16:00

Де? Закарпатська Обласна Універсальна Наукова Бібліотека ім.Ф.Потушняка

Вартість? Безкоштовно

УВАГА! Участь можна прийняти тільки за умови попередньої реєстрації за номером телефону: 0993457436.

Посилання на подію

Євгенія Напуда,

завідувачка відділом обслуговування

Закарпатської ОУНБ ім.Ф.Потушняка

 

06 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів