Москаль через суд хоче примусити Верховну Раду розглянути законопроект про колишні радвингоспи

Москаль через суд хоче примусити Верховну Раду розглянути законопроект про колишні радвингоспи
Після призначення на посаду голови Закарпатської ОДА Геннадій Москаль ініціював внесення змін до Закону України «Про перелік об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації» у частині колишніх радгоспів-винзаводів.

 

– Цей закон був прийнятий ще в 1999 році, і з тих пір радвингоспи, які неможливо приватизувати, по-перше, повністю занепадають, а, по-друге, розкрадаються через різноманітні шахрайські схеми, – заявляє Г.Москаль. – Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про перелік об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації», зареєстрований у Верховній Раді України ще в квітні 2016 року http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=58896  І з тих пір не виноситься на розгляд через лобістів з АПК, для котрих легше потихеньку розікрасти майно, ніж продати його інвесторам. У випадку приватизації колишніх радвингоспів бюджет отримав би величезні гроші, а Закарпаття перетворилося б на виноробну столицю України.

Щоб не допустити остаточного розкрадання земель і майна колишніх радвингоспів, голова Закарпатської ОДА направив позов до Окружного адміністративного суду м.Києва з проханням визнати бездіяльність Верховної Ради України й примусити її розглянути законопроект про колишні радвингоспи.

 

moskal.in.ua

 

06 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів