Спецоперація правоохоронців за наказом Сергія Князева успішно пройшла в Ужгороді

Спецоперація правоохоронців за наказом Сергія Князева успішно пройшла в Ужгороді
Тут було все: і затримання "зловмисників", і визволення "заручників"...

 

Сьогодні, 6 березня, за наказом Голови Нацполіції Сергія Князєва, на території Закарпатської області провели спеціальні оперативні заходи із затримання умовних підозрюваних у вчиненні тяжкого злочину та визволення заручників.

Умовна спецоперація тривала на території всієї області, а заключний її етап із затриманням зловмисників та визволенням заручників пройшов у місті Ужгород.

До проведення заходів залучили представників усіх структурних підрозділів ГУНП в Закарпатській області, роту особливого призначення та працівників КОРДу.

Вперше у навчаннях брали участь представники ситуаційного центру поліції Закарпаття. Саме вони координували роботу усіх підрозділів та забезпечували безперебійний обмін інформацією між учасниками спецоперації.

У області було введено спеціальні плани зі встановлення осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину, їх затриманню та визволенню заручників.

Після завершення навчань працівники Нацполіції України підбили підсумок та оголосили свої оцінки. Діяльність підрозділів ГУНП в Закарпатській області, на чолі з Романом Стефанишиним, загалом оцінили на хороший бал. Представники Нацполіції надали рекомендації щодо покращення роботи за напрямком оперативного реагування у критичних ситуаціях.

Позитивно відмітили роботу представників спецпідрозділу поліції КОРД, працівників Ужгородського районного відділення поліції та керівництва ГУНП в цілому.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів