УжНУ продовжує знайомити абітурієнтів усього Закарпаття з правилами прийому

УжНУ продовжує знайомити абітурієнтів усього Закарпаття з правилами прийому
Ужгородський національний університет готуючись до нового навчального року продовжує профорієнтаційні поїздки по школам усього Закарпаття. Так, на днях представники найбільшого вузу області відвідали Рахівський район.

 

Представники Ужгородського національного університету розповідають, що протягом тижня встигли охопили весь Рахівський район, близько 30 шкіл. У поїздках брали участь викладачі різних факультетів, зокрема географічного, хімічного, здоров’я людини та фізичного виховання, а також математичного.  Делеговані представники розповідали майбутнім абітурієнтам про правила прийому до УжНУ, ознайомили з презентацією та відеороликами про університет.

Делегати зізнаються, що учні шкіл радо вітали представників ужгородського вишу та з цікавістю отримували інформацію, про що свідчить велика кількість питань, які лунали від випускників шкіл. Учні цікавилися різноманіттям спеціальностей на факультетах, необхідною кількістю прохідних балів, наявністю підготовчих курсів та вартістю навчання. Важливою новиною для них була і інформація про профорієнтаційні олімпіади. Також вступники задавали питання стосовно природничо-гуманітарного коледжу УжНУ та навчання на кафедрі військової підготовки. У кожній з шкіл учні активно заповнювали запропоновані їм анкети, що дозволить отримувати інформацію про життя факультетів, які їх цікавлять.

У загальному підсумку зустрічей задоволеними залишилися, як учні шкіл, так і представники університету. Однак на цьому поїздки не завершуються, і керівництво університету планує охопити, якщо не всі школи Закарпаття, то більшу їх частину, продемонструвати їм переваги Ужгородського національного університету та можливості, які відкриваються для студентів.

За інформацією Р.Блажівської

 

07 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів