Виноградівського поліцейського, що влаштував потрійну ДТП, звільнено з роботи

Виноградівського поліцейського, що влаштував потрійну ДТП, звільнено з роботи
На початку лютого виноградівський поліцейський влаштував ДТП, в якій своїм Mercedes потрощив два чужі автомобілі, після чого зник.

 

Як повідомили у прес-службі поліції, після проведення службового розслідування, поліцейського Виноградівського відділку поліції звільнено з роботи.

Відтворимо картину поді: ввечері 2 лютого, Mercedes з іноземною реєстрацією, за кермом якого перебував на той момент виноградівський  поліцейський,  рухався по вулиці Шевченка у напрямку вулиці Копанська позаду Volkswagen, з незрозумілих причин допустив зіткнення з останнім. Від удару Volkswagen відкинуло на припаркований на узбіччі Opel. Одразу після ДТП водій Mercedes зник з місця події.

Але незабаром там з'явивися інший чоловік, який назвався водієм, але свідки та постраждалий водій Volkswagen стверджував, що це був зовсім інший чоловік.

В офіційній версії поліції на наступний день не уточняють чи зникав водій Мерседесу з місця події. Повідомили лише те, що водія, 37-річного мешканця Виноградівського району, оштрафовано за статтею 124, тобто "Порушення правил дорожнього руху". І лише під тиском ЗМІ та громадськості правоохоронці були змушені розпочати службове розслідування та очистити свої ряди від таких горе-полісменів.

Mukachevo.net

 

07 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів