Другий етап Всеукраїнського "електрозварювального" конкурсу серед учнів пройшов на Закарпатті

Другий етап Всеукраїнського "електрозварювального" конкурсу серед учнів пройшов на Закарпатті
У вівторок, 6 березня, в Ужгороді на базі Державного навчального закладу «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу з професії електрозварник ручного зварювання серед учнів.

 

У конкурсі взяли участь двоє переможців внутрішньоліцейного конкурсу та двоє кращих учнів з випускної групи цього навчального закладу освіти, які мали вищий рейтинг.

З вітальним словом до конкурсантів звернулася директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області Слюсарєва О.В., голова журі, інженер-технолог приватного акціонерного товариства «Ужгородський Турбогаз» Боднар Д.В., які побажали учасникам перемоги, професіоналізму під час виконання конкурсних завдань. Методист центру Горячова Л.Б. проінформувала конкурсантів про порядок проведення змагань.

Конкурс традиційно проводився у два тури і відповідав кваліфікаційним вимогам 3 розряду.

Теоретичний тур передбачав перевірку професійно-теоретичних знань з предметів: „Спецтехнологія”, „Матеріалознавство”, „Читання креслень”, „Охорона праці”, „Електротехніка ” та включав виконання 60 тестових завдань на персональному комп'ютері .

Практичний тур полягав у виготовлення конструкції (з наданих деталей за кресленням), яка працюватиме під тиском. Зварювання виконувалось на постійному струмі протягом 3 астрономічних годин.

У ході конкурсу учасники дотримувались правил охорони праці, технології електрозварювання, демонстрували культуру виробництва, вміння правильного застосовування інструментів, якісного виконання зварювальних робіт.

За результатами конкурсу, кращі результати показали учні:

   1 місце – Пойда Радіон,

   2 місце – Бисага Василь,

   3 місце – Лукан Василь.

Бажаємо переможцю гідно представити Закарпатську область на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу в Харківській області.

Горячова Л.Б., методист кабінету навчально-методичної роботи НМЦ ПТО у Закарпатській області

 

07 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів