Нетверезі водії "курсують" дорогами Закарпаття, незважаючи ні на що!

Нетверезі водії "курсують" дорогами Закарпаття, незважаючи ні на що!
Працівники груп реагування патрульної поліції за минулу добу задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в двох районах Закарпаття — Іршавському та Хустському.

 

Так, сьогодні вночі в селі Білки Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, водій  якого порушив правила дорожнього руху, виконуючи маневр розвороту. Машину зупинили, в салоні перебувала компанія молодих чоловіків. Керував іномаркою  житель сусіднього села Розтока з ознаками алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав.

Водію запропонували пройти медосвідування в лікарні, де в нього виявили 0,8 проміле алкоголю. Доки той проходив медосвідування в лікарні, за кермо сів один із пасажирів, теж нетверезий. Його зупинили на іншій вулиці Білок поліцейські. Від проходження медосвідування молодий чоловік відмовився, водійського посвідчення не надав.

На обох правопорушників склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за відсутність водійських посвідчень.

Третій нетверезий водій попався іршавським правоохоронцям у селі Ільниця, теж вночі. Там працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fіаt» іноземної реєстрації, на якому не був увімкнений поворотник під час маневру. За кермом перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння, який не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили водія від керування.

На вулиці міста Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Сіtrоеn» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом іномарки перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння, в лікарні в нього виявили 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

07 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів