Закарпатська "євробляха" не вписалася в поворот і знесла електростовп

Закарпатська "євробляха" не вписалася в поворот і знесла електростовп
Попросту завалила його! По прибуттю патрульної поліції на місце події з’ясувалося, що водій перебуває "під шафе"...

 

За минулу добу випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Берегівському та Хустському районах.

Учора ввечері в селі Косино Берегівського району сталася ДТП: автомобіль «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації під керуванням місцевого жителя не вписався в поворот і врізався в електричний стовп, зваливши його.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в лікарню, де виявили 3 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення. На нього склали відповідні адмінпротоколи.

Друга ДТП з вини нетверезого водія сталася в місті Хуст. Там місцевий житель, керуючи автомобілем марки «Chеry Аmulеt», не впорався з керуванням і врізався в паркан. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 2,44 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

Складені на обох правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

08 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів