На Іршавщині поліцейські вилучили у водія іномарки наркотики та кастет

На Іршавщині поліцейські вилучили у водія іномарки наркотики та кастет
В місті Іршава працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «Nіssan», в якому виявили наркотики, електронні ваги та кастет. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

 

Учора, 8 березня, пізно ввечері в Іршавську поліцію надійшла інформація від небайдужого громадянина про те, що містом їздить автомобіль марки «Nіssаn», водій якого може мати наркотики.

Під час перевірки даної інформації працівники групи реагування патрульної поліції виявили в місті вказаний автомобіль марки «Nіssаn Mіcra» і зупинили його. За кермом перебував місцевий юнак, котрий поводився неадекватно, намагався втекти від поліцейських.

Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили в бардачку 30 поліетиленових пакетів з подрібненою речовиною, схожою на марихуану, загальною вагою близько 200 грамів. А ще - електронні ваги та металевий кастет. Всі вилучені речові докази направлено на експертизу.

Як прокоментував в.о.начальника Іршавського відділення поліції майор Василь Негря, за даним фактом відкрито кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідство в справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів