Закарпатська поліція виявила трьох нетверезих водіїв, один з яких скоїв ДТП

Закарпатська поліція виявила трьох нетверезих водіїв, один з яких скоїв ДТП
За минулу добу випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Мукачівському, Перечинському та Іршавському районах.

 

Уночі в поліцію Мукачівського району надійшло повідомлення про ДТП в селищі Кольчино. Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції виявили автомобіль марки «Тоyоtа Cоrоlla», який в’їхав у паркан приватного обійстя.

За кермом перебував в стані алкогольного сп’яніння житель села Кленовець Мукачівського району. Водія доставили до лікарні, але від проходження медосвідування той відмовився. На підставі візуального висновку лікаря поліцейські склали на правопорушника адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння, ще один - за скоєння ДТП та вилучили водійське посвідчення.

У селі Дубрівка Іршавського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом чужого автомобіля перебував молодий житель села Локіть, який взагалі не має водійського посвідчення. Юнак мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. В присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Перечині вночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Pеugeоt», який рухався без увімкненого світла. Машину зупинили, за кермом перебувала молода жінка. Водійського посвідчення в неї взагалі немає, а тепер ще й перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія 0,7 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

До слова, в січні цю жінку вже притягали до адмінвідповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння. І от тепер вона попалася вдруге.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів