Що відбувається з організмом після вживання волоських (грецьких) горіхів?

Що відбувається з організмом після вживання волоських (грецьких) горіхів?
Нове дослідження показало, що вживання декількох волоських (грецьких) горіхів в день забезпечує захист від серцевих захворювань, а регулярний прийом забезпечить постійний захист.

 

Дослідження також показує значне поліпшення рівнів холестерину і гнучкості кровоносних судин, що життєво важливо для здорового кровотоку, всього через 4 години після того, як люди з'їдають горіхи або горіхову олію.

Людям рекомендовано включати волоські горіхи у свій раціон, тому що їх регулярне споживання захищає від багатьох видів серцево-судинних захворювань.

"І споживаючи всього кілька горіхів волоського горіха або олії волоського горіха протягом 4 днів в тиждень, ви можете значно знизити ризик серцевих захворювань", - розповів Пенні Кріс Етертон - професор Університету штату Пенсільванія у Пенсільванії.

Це дослідження є першим у своєму роді для визначення активних компонентів у волоських горіхах, які забезпечують найбільшу користь для здоров'я. І, з'ївши всього три столові ложки (51 г) олії волоського горіха, ви зможете поліпшити стан кровоносних судин всього за 4 години.

Джерело: lifeinua.com

 

09 березня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів