Чергову річницю дня народження Тараса Шевченка вшанували у місті над Тисою

Чергову річницю дня народження Тараса Шевченка вшанували у місті над Тисою
З нагоди відзначення 204-річниці від дня народження Тараса Шевченка у Хусті відбулося покладання квітів до пам’ятника письменника.

 

Вшанувати Великого Кобзаря прийшли голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сабадош, голова районної ради Юрій Іванчо, заступник голови районної ради Михайло Калинич, керівник апарату райдержадміністрації Володимир Лендєл, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники керівництва міста та інші.

Усе життя і творчість Тараса Шевченка присвячені українському народу. Він пробудив нашу націю зі сну рабства, закликав до боротьби за волю. Тарас Григорович мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуть мову, культуру та історію нашого народу, а люди будуть щасливими. І закликав до цього співвітчизників. Завдяки заповітам Великого Кобзаря українці здобули незалежність і державність рідної країни. Життєдайна поезія Шевченка вселяє в нас надію в майбутнє українського народу і подальше його процвітання.

Джерело https://www.facebook.com/khustrda

Джерело: ХустPost

 

09 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів