Три лайфхаки для домашнього холодильника

Три лайфхаки для домашнього холодильника
Коли в холодильнику з'являється неприємний аромат, не варто вдаватися до дорогих ароматизаторів і побутової хімії...

 

Прості підручні засоби, які є на кухні у будь-якої господині, допоможуть легко прибрати неприємні аромати і підтримувати свіжість.

Без холодильника просто неможливо уявити побут, адже саме з його допомогою ми можемо гарантувати правильне зберігання продуктів. У сучасних моделях передбачені вбудовані поглиначі неприємних запахів, однак, від появи неприємних ароматів, не можна повністю застрахуватися. На кухні у будь-якої господині знайдуться сода, оцет і лимон - їх і треба сушити собі цим помічники. Подивіться, як легко навести порядок в своєму кухонному царстві.

Сода

Розчиніть кілька ложок соди у воді і цим розчином протріть полички, контейнери та дверцята холодильника. Содовий розчин можна постійно зберігати в холодильнику, він не допустить появи неприємних ароматів. У невеликій контейнер або коробочку отворами на кришці насипте соду і зберігайте його в холодильнику постійно. Можна застосувати і інший варіант - налийте в стакан води, додайте в неї 2 ложки соди, тримайте розчин на поличці холодильника.

Оцет. Легко усуне всі неприємні запахи столовий оцет. Зробіть розчин - налийте в ємність воду з оцтом в пропорціях 1: 1 і гарненько вимийте холодильник. Якщо запах дуже стійкий, відразу не виходить від нього позбутися, допоможе такий спосіб. Просочіть ватний валик оцтом і залиште його на поличці на кілька годин.

Лимон

Лимон - прекрасний природний освіжувач. Водою з лимоном також можна боротися за свіжість в холодильнику. Розріжте лимон і тримайте його на поличці. Такий спосіб допоможе завжди підтримувати свіжість і гарантує вашим продуктам приємний аромат.

Аліна Разумовська

 

09 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів