Футбол на Закарпатті: СДЮСШОР поспарингувався з МФА

Футбол на Закарпатті: СДЮСШОР поспарингувався з МФА
Наші закарпатські команди, які виступають в вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги України активно готуються до весняної частини чемпіонату.

 

9 березня на штучному полі в сел. Середнє  дві команди ужгородського СДЮСШОРу  U-14 та U-15 провели спаринги проти своїх однолітків із мукачівської «Мункач футбольна академія».

Першими на поле вийшли гравці 2004 р.н. За попередньою домовленістю товариська зустріч тривала три тайми по 25 хвилин кожен. У такий часовий проміжок тренерський штаб мав можливість переглянути всіх новачків команди.

Перший часовий відрізок завершився без голів, а вже в другій частині зустрічі мукачівці повели . Та в третому таймі ужгородці  зрівняли рахунок, а згодом ще двічі піймали мукачівцівв на помилках. Тож цей поєдинок завершився перемогою СДЮСШОР -3:1.

Вже в наступному матчі старші одноклубники – МФА U-15 відігралися за молодших колег, впевнено перегравши підопічних Михайла Стегури. Мукачівці швидко заволоділи ініціативою і після однієї з атак передачу партнерів замкнув Нікіта Гончар, який до речі, зумів ще раз реалізувати свою нагоду. В другому таймі по мячу зуміли провести ще два новачки МФА U-15 – Кевін Дуруеке та Арзуман Мамедов. Дещо розслабившись мукачівці дозволили ужгородцям відквитати два м’ячі. Тож 4:2 перемагає МФА.

Вже завтра команда МФА U-14 упродовж двох днів 10-11 березня змагатиметься на міжнародному турнірі ім.Ш.Петефі в Берегові , в якому також візьмуть участь 12 команд з Угорщини та Румунії.

 

10 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів