Мукачівське пограбування банку: йдеться про суму понад 100 мільйонів гривень

Мукачівське пограбування банку: йдеться про суму понад 100 мільйонів гривень
За словами голови «Київської обласної колегії адвокатів» Вадима Хабібулліна, залученого до справи як адвоката потерпілих вкладників банку, йдеться про суму понад 100 мільйонів гривень.

 

Ця цифра збігається приблизно з тією, яку не раз озвучували журналістам відразу кілька постраждалих особисто. Вони називали суму близько 4 мільйонів доларів.

Варто зауважити, що ніякі суми ніде в документах банку чи угодах з клієнтами щодо оренди сейфів-пеналів, не фігурують. Утім, судячи з усього, саме цю суму адвокати потерпілих клієнтів будуть вимагати відшкодувати.

Як зауважив у коментарі журналістам інший представник потерпілих клієнтів Олексій Фозекош, вони вимагають саме у банка відшкодувати у місячний термін усе втрачене за наслідками пограбування майно.

Також зауважимо, що як Олексій Фозекош також зазначив у ефірі одного з місцевих телеканалів: серед постраждалих є відомі в області підприємці, утім не назвав їхні прізвища.

Цього тижня потерпілі передали заяву з вимогами представникам банку.

Водночас очільниця всієї фінустанови, а не тільки мукачівського відділення, Ірина Походзяєва заявила минулого вівторка, 6 березня на зустрічі з постраждалими клієнтами банку, який пограбували нещодавно в Мукачеві:

– Я розумію вашу позицію, приймаю вашу заяву і будемо повідомляти про всі події, які будуть відбуватися, – зауважила вона у відповідь на вручене їй звернення від постраждалих вкладників. – Буде отримана повна інформація. Ми її аналізуємо. Ми дивимося на цю інформацію під різними кутами зору, бо розуміємо, що це гроші, що це люди, що це наші клієнти. Ми теж зацікавлені в тому, аби зрозуміти, хто винен в цій ситуації. А питання відшкодування коштів, як воно може відбуватися, коли, я не можу вам нічого з цього приводу сказати, оскільки це питання буде розглядатися на найвищому органі банку.

Водночас, зауважимо, що адвокати потерпілих клієнтів банку наполягають на вині саме VS Банку, а у зверненні до фінустанови озвучена вимога відшкодувати клієнтами збитки у повному обсязі у місячний термін.

Mukachevo.net

 

10 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів