Найефективніші весняні детокс-напої, які можна пити щодня

Найефективніші весняні детокс-напої, які можна пити щодня
Детокс-напої допоможуть налагодити травлення і очистити організм від токсинів, фахівці назвали рецепти найсмачніших і найкорисніших, які можна пити щодня.

 

Різні фруктово-овочеві суміші користуються великою популярністю в наш час. Цими чудовими напоями можна не тільки вгамовувати спрагу, але і поправити своє здоров'я, і наситити організм корисними речовинами, які до того ж посприяють детоксикації і схудненню.

Прекрасно допоможе впоратися з токсинами, знизити рівень холестерину і уникнути запорів напій з алое вера. Для приготування двох літрів напою вам знадобиться сто грамів гелю алое вера і сік одного лимона. Алое можна купити в магазині або самостійно видавити з листів рослини.

Стимулювати роботу травної системи, боротися із запальними процесами і зміцнити імунітет допоможе напій з кокоса, лимона і м'яти. Половинки кокоса і лимона потрібно подрібнити, додавши кілька гілочок м'яти. Залийте ароматну суміш двома літрами води і дайте настоятися кілька годин.

У спеку прекрасно втамує спрагу напій з ківі і полуниці. Подрібніть приблизно 300 грамів полуниці і стільки ж ківі, залийте двома літрами води, і залиште на пару годин в холодильнику. Напій буде багатий на вітаміни А і Е, антиоксидантами і мінералами. Він допоможе налагодити травлення і очистити організм від токсинів.

Джерело: Комментарии

 

10 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів