Хто винний у смерті породіллі на Закарпатті?

Хто винний у смерті породіллі на Закарпатті?
Місцева прокуратура звернулася з позовом до суду з проханням відсторонити від посади лікаря акушера-гінеколога на час досудового слідства — суд його не задовільнив...

 

...У червні минулого року у пологовому відділенні Хустської районної лікарні трапилася справжня трагедія. Молода породілля після пологів померла. Наразі проводять службове розслідування, а поліцією відкрито кримінальне провадження. Місцева прокуратура звернулася з позовом до суду, з проханням відсторонити від посади лікаря акушера-гінеколога Безручко на час досудового слідства.

Сам підозрюваний з обвинуваченнями категорично не погоджується, каже діяв згідно наказів МОЗ. Проте клопотання прокурора місцевої прокуратури та слідчого Хустського відділу поліції не задовільнили, аргументуючи рішення відсутністю фактів доведення злочину. Адвокат потерпілого переконаний, що це рішення має бути оскаржене, і всі докази по цій справі повинні переглянути. Тож хто винний у смерті породіллі та чи понесе хтось відповідальність за злочин — слідкуватимемо далі.

Джерело: М-Студіо

 

11 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів