"Лісові люди" Закарпаття садять новий ліс та готуються до вогняних НП

"Лісові люди" Закарпаття садять новий ліс та готуються до вогняних НП
Директор Міжгірського держлісгоспу Іван Барна разом із колективом провів днями нараду з питань відтворення лісів і підготовки до пожежонебезпечного періоду 2018 року.

 

У лісах Міжгірського лісового господарства планується створити цього року лісу на площі понад 270 гектарів. На місцях суцільних зрубів 2017 року будуть створені нові лісові культури з ялиці, бука, ялини, смереки, модрини, дуба, клена-явора у Лопушанському, В.Бистрянському, Майданському, Запереділянському, Вучківському та Ізківському лісництвах. Окрім заліснення площ, де раніше була заготовлена деревина, лісівники значку увагу приділяють природному поновленню у Лопушанському, В.Бистрянському, Майданському та Міжгірському лісництвах.

З настанням пожежонебезпечного періоду в засобах масової інформації та через спілкування планується посилити профілактичну інформаційно-роз'яснювальну роботу державної лісової охорони серед населення. На нараді обговорили лісомасивах ДП "Міжгірське ЛГ" створення нових мінералізованих смуг, проведення догляду за новими та старими мінералізованими смугами, а також продовження роботи з перекриття позапланових доріг. Затвердили на нараді й типовий мобілізаційно-оперативний план.

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

11 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів