Працівники комунальних служб Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні

Працівники комунальних служб Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють світильники вуличного освітлення на площі Богдана Хмельницького, встановлюють світильники на площі Георгія Кірпи, відновлюють лінію та ремонтують трансформаторну підстанцію на Минайській,7. Ще одну трансформаторну підстанцію ремонтують на площі Дружби Народів. На транспортному мості Масарика працівники підприємства відновлюють декоративну підсвітку.

 

Робітники «УжАгроміксу» зрізають аварійні дерева на вулицях Олександра Капуша (Мондока), Антоніна Дворжака, 60.

Видаляють поросль на вулиці Марії Заньковецької, 13,15 та ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Вілмоша Ковача (Белінського), Іштвана Сечені, Олександра Попадинця (Плеханова), Марії Заньковецької, 15 працівники обслуговуючої компанії «УжБудСервіс».

Робітники КП «КШЕП», обслуговуючих компаній «Прибиральник Плюс», «Управління житлом», «УжБудСервіс», «АВЕ-Ужгород» прибирають вулиці міста.

На вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська) проводять реконструкцію – ставлять бордюри, роблять покриття з ФЕМ-плитки. Демонтують покриття з бетонних плит та кладуть ФЕМ-плитку на тротуарах проспекту Свободи. У рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі встановлюють залізобетонні каналізаційні колодязі.

 

12 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів