Доцент УжНУ взяла участь у семінарі з академічного письма, організованому Посольством США

Доцент УжНУ взяла участь у семінарі з академічного письма, організованому Посольством США
Наталія Попович мала можливість ознайомитися з сучасними методами викладання академічної англійської мови, а також немовних дисциплін англійською мовою

 

Доцент кафедри полікультурної освіти та перекладу УжНУ Наталія Попович узяла участь у триденному семінарі «Writing with Academic Integrity: Keys to Success», який відбувся в Тернопільському національному педагогічному університеті.

Наталія Попович

Науково-практичний семінар проводив доктор філософії з вивчення та викладання другої мови (SLAT) Університету Аризони, директор програми удосконалення навичок письма (WSIP) Роберт Артур Коте. Захід організовано регіональним відділом англійської мови при Посольстві США в Україні (RELO) та американськими радами з міжнародної освіти (в рамках проекту сприяння академічної доброчесності в Україні – SAIUP).

Учасники семінару – викладачі університетів та аспіранти – мали можливість перейняти досвід з викладання академічного письма, ознайомитися з сучасними методами викладання академічної англійської мови, а також немовних дисциплін англійською мовою. Особливу увагу було відведено розвитку навичок з «академічного письма», використанню найновіших тенденцій організації теоретичної та практичної складової цієї навчальної дисципліни.

На семінарі йшлося про академічну доброчесність, а також правила, які допомагають уникнути порушень авторських прав на письмі.

Родзинкою заходу стали практичні письмові завдання з академічного письма: написання супровідних листів та резюме / CV, аналіз, редагування, експертна оцінка написаного, а також виконання різноманітних завдань з підготовки наукової праці англійською мовою.

Надзвичайно корисним і важливим був цей семінар для викладачів навчальних дисциплін «Англійська мова професійного спрямування» (English for Specific Purposes) та «Англійська мова для академічних цілей» (English for Academic Purposes) на немовних факультетах, а також для тих, хто викладає немовні дисципліни чи спецкурси англійською мовою.

Медіацентр УжНУ

 

12 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів