У вересні доходи Зведеного бюджету зросли на 41,3%

Про надходження податкових платежів до бюджетів за січень – вересень 2005 року

 

Завдяки здійсненню податковими органами та органами місцевої влади і місцевого самоврядування заходів по налагодженню партнерських відносин з платниками податків щодо підвищення добровільної сплати податків та заходів щодо недопущення ухилення від оподаткування за січень - вересень 2005 року до Зведеного бюджету надійшло понад 556 млн. грн. податків та зборів, що майже на 115 млн. грн. (125,9%) більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року.
Зокрема, у вересні доходи Зведеного бюджету зросли на 41,3% і склали близько 76,5 млн. грн. На 46,5% у вересні зросли також доходи Державного бюджету і склали близько 43 млн. грн. Загалом до Держбюджету за 9 місяців надійшло майже 306,3 млн. грн.
Найбільший відсоток приросту надходжень забезпечено по Мукачівській, Берегівській та Хустській ОДП?, ДП? у Виноградівському та Тячівському районах, Міжгірському відділенні Хустської ОДП? і Воловецькому відділенні Свалявської МДП?.
Як повідомили у відділі економічного аналізу та прогнозування податкових надходжень облДПА, найбільшого приросту надходжень досягнуто по фіксованому сільськогосподарському податку, ?диному податку для суб??ктів малого підпри?мництва, податку на доходи фізичних осіб та податку на додану вартість.
Прес-служба ДПА у Закарпатській області

 

11 жовтня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів