Європейський мистецький часопис розповів про призера студентського конкурсу з живопису в Ужгороді

Європейський мистецький часопис розповів про призера студентського конкурсу з живопису в Ужгороді
А також розмістив світлини з десятка художніх полотен молодого художника з України.

 

Про учасників «Срібного мольберта» дізнається весь світ! Так, нещодавно в  іспанському журналі The Guide Artist Magazine, який пише про провідних митців сучасності, опублікували розповідь про призера студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт» Станіслава Ілляшенка. The Guide Artist Magazine – англомовний журнал, який виходить як в онлайн, так і в друкованій версії в Мадриді, вважається одним із найпотужніших європейських періодичних видань у мистецькому середовищі.

Отже, на сторінках часопису опублікована інформація про молодого художника, а також близько десяти картин митця. Серед них дві роботи, які художник виконав під час «Срібного мольберта» навесні 2017-го, – це картини, написані під час виконання конкурсних завдань у номінаціях «Портрет» та «Імпровізація».

«The Guide Artist Magazine – це журнал, основним напрямом якого є фігуративне портретне мистецтво, – розповів Станіслав Ілляшенко. – На сторінках часопису друкують роботи відомих європейських художників. Редакторам журналу сподобалися мої портрети, і вони запропонували мені опублікувати їх на сторінках видання. Очевидно, побачили їх на сторінці в Instagram, ось і зацікавилися. Я був дуже здивований, коли прочитав їхнє повідомлення. Більше того, був у шоці!»

Призер «Срібного мольберта» зазначив, що публікація в іспанському журналі – це велике досягнення для нього. «Для мене це крок вперед і можливість вийти на більшу аудиторію, показати своє мистецтво, –  зазначив він. – Дуже-дуже приємною була така увага до моєї творчості».

Станіслав Ілляшенко зізнався, що велику роль у його нинішніх успіхах зіграла участь у «Срібному мольберті». «Я зрозумів, що моя творчість, те, що я роблю, цікаво людям, – констатував він. – «Срібний мольберт» дуже надихнув на нові звершення. Я повірив у себе. Це була потужна підтримка, за яку я безмежно вдячний».

А ми, своєю чергою, вдячні тобі, Станіславе, за теплі слова на адресу «Срібного мольберта»! Вітаємо тебе з публікацією, слідкуємо за твоїми успіхами і радіємо разом із тобою!

Денис Фазекаш, Культурно-мистецька фундація Brovdi Art

Світлини https://theguideartists.com/

 

 

14 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів