Яке воно, "Закарпаття очима юного журналіста"?

Яке воно, "Закарпаття очима юного журналіста"?
Закарпатська обласна організація Національної спілки журналістів України започаткувала творчий конкурс для учнів старших класів всіх шкіл Закарпатської області (9-11 кл.) з назвою «Закарпаття очима юного журналіста».

 

Метою вказаного творчого конкурсу є формування у підлітків, що бажають розвиватися та удосконалювати знання в галузі журналістики професійних навичок та умінь у медійній сфері.

 Конкурсні матеріали надсилаються до організаційного комітету  на адресу ЗОО НСЖУ: Київська набережна, 18, м. Ужгород, Закарпатська область, 88018 з 15 березня і не пізніше 15 травня 2018 року або на електронну адресу zakspilka@gmail.com із зазначенням «На конкурс «Закарпаття очима юного журналіста».

Окрім цього необхідно наголосити, що є надзвичайно важливим для майбутніх конкурсантів, за результатами вказаного творчого конкурсу, кафедра журналістики ДВНЗ «УжНУ» клопотатиме перед керівництвом та приймальною комісією УжНУ про прирівняння робіт переможців конкурсу до обов’язкового іспиту «творчий конкурс» та звільнення від нього при вступі на спеціальність «журналістика» до ДВНЗ «УжНУ» у 2018 році.

Враховуючи вказане звертаємося з проханням поширити інформацію про вказаний конкурс серед усіх шкіл Закарпатської області для можливості реалізацією творчою молоддю власного потенціалу.

 

15 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів