Закарпатці полюбляють сідати за кермо "Мерсів" і "Жигулів" напідпитку та без документів!

Закарпатці полюбляють сідати за кермо "Мерсів" і "Жигулів" напідпитку та без документів!
На Закарпатті працівники груп реагування патрульної поліції за минулу добу задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському та Міжгірському районах.

 

Учора пізно ввечері під час патрулювання в селі Баранинці Ужгородського району  працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, який рухався на великій швидкості й виконував небезпечні маневри. Машину зупинили, за кермом перебував житель села Минай Ужгородського району в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не мав водійського посвідчення, адже торік у травні він вже попадався поліції за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Водія доставили в наркодиспансер, але від проходження медосвідування він відмовився. Правоохоронці склали адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння на підставі візуального висновку лікаря-нарколога.

На блок-посту поліції в селі Сойми Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2103». Керував ним житель села Новоселиця Міжгірського району.

Нещодавно даного водія поліція вже затримувала за керування в стані алкогольного сп’яніння й вилучила водійське посвідчення. І от тепер у нього знову виявили 1,20 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, автомобіль помістили на спецмайданчик поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів