На Закарпатті знімають фільм "Груднева казка" з Машею Ефросиніною та Василем Вірастюком

На Закарпатті знімають фільм "Груднева казка" з Машею Ефросиніною та Василем Вірастюком
Режисер художнього фільму "Груднева казка, або Пригоди святого Миколая" Семен Горов. Яскрава сімейна комедія створюється за підтримки Держкіно, компанією BIG HAND FILMS.

 

У фільмі також знімається польський актор Пшемислав Циприяньські та лідер гурту O.Torvald Євген Галич. Спеціально для "Грудневої казки…" Євген написав нову пісню, яка стане саундтреком фільму.

– Ви, напевно, часто чули розповіді акторів про те, що, якщо вони знімалися у фільмах за книгами Булгакова, то на майданчику з ними відбувалися нез'ясовно дивні речі, якщо за Гоголем, то містика... А я вам скажу, коли знімаєшся в казці, відбуваються справжні чудеса. Наприклад, щоб зняти наш фільм "Груднева Казка", нам дуже сильно потрібен був сніг і справжня зима! Тому поки йшли зйомки, погода нам все це видавала (іноді з надмірностями у вигляді двадцятиградусних морозів!). Обіцяю напередодні грудневої прем'єри розповідати вам всі інсайти і цікаві історії, пов'язані зі створенням першої української комедії для всієї родини. І ввечері сьогодні викладу відео нашої "незабутньої" поїздки на Драгобрат. А поки можете зустрічати весну – наші зйомки підійшли до кінця, – пише на своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна.

Прокат фільму запланований на грудень 2018 року, напередодні Дня святого Миколая.

Varosh

Фото: BIG HAND FILMS

 

15 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів