На перевалі у Карпатах затримали кілька автівок з битами, ножами і балаклавами

На перевалі у Карпатах затримали кілька автівок з битами, ножами і балаклавами
Невідомі їхали на 4 автівках у бік Закарпаття з боку Львівщини трасою Київ - Чоп. Їх затримали на посту Нижні Ворота працівники поліції та СБУ, які в ці дні працюють у посиленому режимі.

 

Цю інформацію підтвердили відразу кілька джерел у правоохоронних органах Закарпаття, незалежних одне від одного.

Згодо у патрульній поліції Закарпаття повідомили офіційно, що протягом зміни чергування на посту Нижні Ворота, що на межі 2-х областей, виявили низку незаконних предметів у кількох автівках:

– Сьогодні, протягом кількох годин, на дорожній станції "Нижні Ворота", патрульні зупинили ряд автівок, в яких водії перевозили заборонені законом речі, – йдеться у повідомленні патрульних. – До прикладу, під час зупинки Chery Amulet, за порушення ПДР, інспектори здійснили поверхневу перевірку водію, який підозріло і знервовано себе поводив. Внаслідок, виявили згорток сухої зеленої подрібненої речовини, ззовні, ймовірно, схожу на марихуану. Згодом, охоронці порядку, зупинили Volkswagen. Згідно статті 34 ЗУ "Про Національну поліцію", здійснили поверхневу перевірку, під час якої у пасажирів транспортного засобу патрульні виявили три ножі, балаклаву та терен. У водія автівки BMW, який порушував правила руху, під час перевірки, інспектори помітили предмет ударно-дробильної дії, ззовні схожий на телескопічний кийок. На запитання патрульних про те, навіщо водію цей предмет, чоловік не зміг дати однозначної відповіді.

Джерела Mukachevo.net у правоохоронних органах повідомили, що загалом йдеться про 4 авто, які викликали особливу підозру в правоохоронців, у яких пересувалося 29 осіб. Наразі правоохоронці з'ясовують, чи була це одна або кілька груп осіб, і з якими цілями вони прямували на Закарпаття. 

Як розповів Mukachevo.net співрозмовник у правоохоронних органах, частина затриманих наполягають, що їхали на Закарпаття кататися на лижах, і мовляв тому мали таке «екіпірування». Затриманих забрали до Воловецького райвідділу поліції для з‘ясування всіх обставин.

Джерело: Mukachevo.net

 

15 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів