У готелі Мукачева організовували для клієнтів інтимне дозвілля за 1200 гривень

У готелі Мукачева організовували для клієнтів інтимне дозвілля за 1200 гривень
Поліція розпочала слідство за фактом звідництва. Підозрювану у неправомірних діях розшукали. Вирішується питання про притягнення її до відповідальності.

 

Вчора, 15 березня, близько 14:30 під час відпрацювання у рамках спецоперації «Мігрант» співробітники обласного відділу з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з мукачівськими поліцейськими викрили на звідництві мешканку Мукачева. Факт правопорушення зафіксували у одному з місцевих готелів. Правоохоронці з’ясували, 38-річна мукачівка за фінансову винагороду організувала для клієнта інтимне дозвілля. Отримані гроші 1200 гривень жінка розділила з виконавицею замовлення 30-річною мешканкою села Кольчино. 

За даним фактом правоохоронці розпочали слідство. Відкрите кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального кодексу України, тобто створення або утримання місць розпусти і звідництво. Як з’ясували слідчі до кримінальної відповідальності за цією статтею вже притягувалися близькі фігурантки, а саме брат та співмешканець. 

Наразі вирішується питання про притягнення її до відповідальності – повідомлення фігурантці про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів