Рятувальники Закарпаття заперечують факт пожежі у знаменитій Долині Нарцисів

Рятувальники Закарпаття заперечують факт пожежі у знаменитій Долині Нарцисів
У 2018 році на території Долини Нарцисів, яка є частиною Закарпатського біосферного заповідника, пожежі на поле з квітами не було. Про це повідомив начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи Управління ДСНС в Закарпатській області Федір Філіп.

 

«У цьому році повідомлень про пожежу в Долині Нарцисів до нас не надходило. Цю ж інформацію нам підтвердили в адміністрації Долини Нарцисів », - сказав він.

Представник Управління ДСНС на Закарпатті припустив, що інформація в соцмережах про пожежу в Долині Нарцисів була сприйнята журналістами як актуальна, але це могло бути просто нагадування про подію, що сталася раніше.

«Пожежа в Долині Нарцисів стався в 2017 році. Можливо, хтось розмістив цю ж інформацію в Facebook, як нагадування, там є ця функція, і це сприйняли як нову інформацію », - сказав Ф.ФІЛІП.

При цьому він уточнив: в результаті пожежі в Долині Нарцисів в 2017 році квіти не постраждали.

«Нарциси двигуни не вигоріли. Їх цибулини знаходяться під землею на глибині до 25 сантиметрів, і якщо вигорає верхня частина, то цибулини залишаються неушкодженими », - заявив представник ДСНС.

Ірина Волконська

 

16 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів