На Закарпатті реанімували сільську школу. Докорінно!

На Закарпатті реанімували сільську школу. Докорінно!
Незабаром цей навчальний заклад, в якому повністю замінили дах, укріпили існуючі стіни, оновили фасад, покращили благоустрій навколо будівлі, у всіх приміщеннях встелили нову підлогу, встановили нові вікна і двері, збудували й внутрішню вбиральню, а всі приміщення обігріваються електрикою, поповниться ще 120-ма дітлахами.

 

На Закарпатті Кірешська ЗОШ І-го ступеня отримала друге дихання. Ремонти, якщо і здійснювалися, то суто косметичні, і то – силами тутешніх вчителів та батьків.

Оскільки протікав дах, то з часом зіпсувалася і стеля, і стіни, і підлога, школу треба було негайно реанімувати. Тут реконструювали старе шкільне приміщення, у 2016-му поруч почали зводити й новобудову, де розмістять дитсадок, якого село взагалі не має.

Тут повністю замінили дах, укріпили існуючі стіни, оновили фасад, покращили благоустрій навколо будівлі, у всіх приміщеннях встелили нову підлогу, встановили нові вікна і двері, збудували й внутрішню вбиральню. Отеплюються класи електрикою.

Власне, зараз діти, а це більше півсотні учнів та майже два десятка дошкільнят, котрі відвідують тут короткотривалу групу, мають нагоду навчатися не тільки у світлих приміщеннях, а й у теплих. Таким чином комфортні умови їм теж вже забезпечені.

Вже незабаром поповниться заклад ще 120-ма дітлахами, які здобуватимуть дошкільну освіту у новозбудованому приміщенні.

Джерело: М-студіо

 

17 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів