Закордонні гості намагалися пішки "здолати" державний рубіж Закарпаття із Євросоюзом

Закордонні гості намагалися пішки "здолати" державний рубіж Закарпаття із Євросоюзом
На заваді їм стали стражі кордону з Мукачівського загону.

 

Напередодні, 16 березня, близько 19.00 працівники поліції Берегівського  відділу спільно з прикордонниками виявили п’ятьох громадян іноземних держав, серед  яких були двоє малолітніх дітей віком 1 і 3 роки. Ніхто із затриманих не мав документів, які засвідчують особу.  Як встановили поліцейські, іноземці мали намір пішки перетнути кордон у селі Дийда Берегівського району і в подальшому потрапити до країн Євросоюзу.

Всіх п’ятьох передано до пункту тимчасового тримання іноземців Мукачівського прикордонного загону, питання щодо їхнього видворення з території України вирішуватиме суд. Зараз правоохоронці встановлюють  обставини та осіб, які допомогли іноземцям без відповідних документів потрапили на територію нашої країни.

За фактом організації незаконного переправлення нелегалів через державний кордон України відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину,  передбаченого ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Розслідування у справі триває.

Джерело: Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

17 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів