Закарпатські митники взяли участь у роботі Всеукраїнської школи з митного права

Закарпатські митники взяли участь у роботі Всеукраїнської школи з митного права
Захід, який втретє організували Закарпатський осередок ліги студентів та юридичний факультет УжНУ за сприяння Закарпатської митниці ДФС, проходив на базі Ужгородського національного університету протягом 17 та 18 березня.

 

– Останнім часом законодавство з питань державної митної справи динамічно змінюється. Впродовж невеликого проміжку часу ми вже маємо третій митний кодекс. Відповідно змінюються ті нормативно-правові документи, які приймаються на його виконання. Впроваджуються нові стандарти. І в цьому ракурсі необхідна та робота, яка проводиться науковцями, які зосереджують свою увагу, вивчають можливість впровадження тих чи інших стандартів, які використовуються в інших країнах, досліджують проблематику, яка є в нашій сфері, – зазначив під час вітального слова Вадим Симчера – в.о. заступника начальника Закарпатської митниці ДФС, – та додав, – Дуже добре, що в цьому заході візьме така велика кількість фахівців Закарпатської митниці, які поділяться власним досвідом і практичною реалізацію норм митного законодавства.

Зокрема, серед фахівців митниці та тем, які вони прочитали під час ІІІ Всеукраїнської школи з митного права: Микола Ясевич – в.о. заступника начальника Закарпатської митниці ДФС, який виступив з темою «Розбудова пунктів пропуску на західному кордоні», Лілія Дорофеєва – начальник юридичного відділу Закарпатської митниці ДФС, кандидат юридичних наук, доцент кафедри кримінального права та процесу юридичного факультету ДВНЗ «УЖНУ» – «Організація протидії митним правопорушенням», Віктор Іванус – заступник начальника управління – начальник відділу контролю за переміщенням товарів управління організації митного контролю Закарпатської митниці ДФС – «Виявлення наркотичних речовин», Сергій Андроненков – начальник ВМО №3 митного поста «Вилок» Закарпатської митниці ДФС – «Застосування технічних заходів митного контролю», Тарас Марченко – головний державний інспектор відділу організації митного контролю управління організації митного контролю Закарпатської митниці ДФС – «Закарпатська митниця на перехресті чотирьох кордонів», Людвік Неймет – старший державний інспектор відділу митного оформлення №4 митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС – «Митний пост «Тиса», як «візитна картка» Закарпатської митниці ДФС».

Відтак студенти юридичного факультету, молоді правники та гості з інших регіонів України мали змогу задати питання та отримати них кваліфіковані відповіді.

Варто зазначити, що Всеукраїнська школа з митного права з 2016 року проходить в Ужгороді. На заході найкращі експерти з міжнародного,  податкового, фінансового та адміністративного права в митній сфері діляться своїми теоретичними та практичними знаннями з усіма, хто бажає стати провідними юристами з митного права.

ДФС у Закарпатській області

 

19 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів